Traduceri si interpretariat

Amadeus Consulting Group este partenerul dumneavoastră ideal pentru servicii de traduceri şi interpretariat, asigurând soluţii lingvistice care vă garantează acces nelimitat la comunicare şi care contribuie la succesul dumneavoastră pe plan internaţional.

Despre Amadeus Consulting Group

Misiune:
Să furnizăm traduceri specializate, impunându-ne ca lideri pe piaţa de traduceri.
Valori:
Calitate, Profesionalism, Promptitudine, Spirit de echipă.


Activitatea companiei noastre este exclusiv dedicată serviciilor de traducere şi interpretariat. Cu o vastă experienţă în domeniul traducerilor, ne impunem prin servicii profesionale de calitate oferite alături de echipa noastră de traducători şi corectori care sunt profesionişti cu o înaltă calificare, cu aptitudini terminologice corespunzătoare domeniului dumneavoastră de activitate.

În proportie de 90%, activitatea noastră este orientată către traduceri/retroversiuni în domeniul medical, implementând cu rigurozitate cerinţele ANM si cele ale EMEA.

Principalul avantaj al colaborării cu compania noastră este asigurarea unui management complet al proiectului, care include: programarea şi planificarea proiectului, coordonarea echipei, controlul costurilor, urmărirea proiectului, eliminarea defectelor, comunicarea şi raportarea către client.

Ştim că pentru clienţii noştri confidenţialitatea este un aspect foarte important. De aceea, ne asigurăm că materialele primite de la clienţi nu sunt folosite în alt scop decât cel pentru care ne-au fost furnizate.

Portofoliul nostru de clienţi include importante companii farmaceutice şi companii de studii clinice multinaţionale precum si clienţi din alte domenii de activitate.
Echipa noastră vă stă întotdeauna la dispoziţie pentru a răspunde cu promptitudine solicitărilor dumneavoastră, oferindu-vă cel mai avantajos raport calitate/preţ.

Realizam traduceri in:

Te-grabesti? Suna-ne